FALLKNIVEN - Od 1984. godine

O Fallknivenu

Fallkniven je prava porodična firma, sa  korenima duboko (u tlu Norbotena) u Švedskoj. Decenijama se bave lovom i ribolovom i iz ličnog iskustva imaju znanje kakav treba da bude nož. Kompanija je osnovana 1984. godine i danas je priznata kao jedan od vodećih švedskih specijalista za noževe. Počeli su da razvijaju sopstvene noževe 1987. godine i danas im je to  osnovna delatnost.

Tokom godina stekli su veliko iskustvo kroz bliske kontakte i sa kupcima i sa proizvođačima. Ovo znanje sada koriste da naprave vodeći svetski specijalizovani nož. Zbog toga su dobavljač Njegovog Veličanstva Kralja Švedske od 1999. godine.

Zašto kupiti skupi Fallkniven proizvod?

To je pošteno pitanje. Šta zapravo dobijate? Pa, pre svega dobijate mnogo dobar nož od samog početka, nož koji je jak, udoban i ostaje oštar veoma dugo. 

Nakon deset ili dvadeset godina, kad dodje vreme, obradom ostrice  nož se moze vratiti u prvobitni oblik nakon čega možete nastaviti da koristite nož godinama . Takođe dobijate siguran nož, dobro testiran mnogo puta pre nego što je pušten u proizvodnju. 

Kao rezultat toga, reklamacije su niže od 0,1 %. Da bi bili sigurni, nozevi se ozbiljno i kvalitetno testiraju Tehnološkom univerzitetu Lulea u Švedskoj, kako bi znali tacno kako Fallkniven noževi izdržavaju razna opterecenja . Tako da znanje Fallkniven kompanije omogućava da se moze reci da su njihovi noževi među najjačim, serijski proizvedenim noževima od nerđajućeg čelika na svetu!

Kontakt telefon

+381 64 400 56 55

Dobićete odgovor u najkraćem roku.

Socijalne mreže

Copyright © 2022 Gamico Hunting d.o.o.

X
Add to cart